<< KAZALO

NAMESTITEV PROGRAMA

 

Pri prvi namestitvi izberemo spodnjo opcijo Namestitveni paket. Kliknemo na disketo za prenos zip paketa na računalnik. Po končanem prenosu, zip paket razpakiramo (ekstrakcija) v neko začasno mapo in nadaljujemo z namestitvijo programa po spodnjih navodilih.

 

Namestitveni paket

 

(kliknite na disketo za prenos na računalnik)

 

 

Program namestimo z zagonom programa Setup. Privzeti namestitveni imenik je uporabnikov osebni imenik z dokumenti (C:\..\...\Moji dokumenti\Kmetija DDV). Med namestitvem postopkom pa lahko izberemo oz. kreiramo drugo ciljno mapo, če nam tako bolj ustreza (npr. C:\Kmetija\DDV ali D:\Kmetija\DDV). Za izbor druge ciljne mape pa med namestitvijo v oknu Destination Folder kliknemo na gumb Change... (slika spodaj)  in izberemo mapo. Priporočljivo je, da se uporablja privzeti imenik. Vsekakor pa se močno odsvetuje namestitev programa v mapo Namizje, saj se z njega lahko zelo hitro po nesreči tudi kaj izbriše.

 

 

Namestitveni program na Namizje in v menu Programi - Kmetija DDV kreira ikonco Kmetija DDV (rožnati pujsek - šparovček). 

 

 

 

 

Nadgradnja programa

 

Program ima vgrajeno funkcijo za posodobitev s strežnika. V primeru da ta funkcija ne deluje, lahko posodobimo program tako, da shranimo novo verzijo v mapo v kateri je nameščen program. Pri shranjevanju imena .exe datoteke ne smemo spreminjati!!!